Urnengraf met glazen plaquette en gezaagde ruwe kei

Begraafplaats Hofwijk in Rotterdam

Persoonlijk en natuurlijk. Een urnengraf voor Janny bestaande uit bewerkt glas en ruwe kei, zodat het op een natuurlijke manier opgaat in de omgeving.

Gezaagde ruwe kei
Op het urnengraf is een gezaagde ruwe kwartsiet kei geplaatst, waardoor er een pilaar ontstaat. Kwartsiet keien zijn afkomstig uit Italië. Op kleine afstand van de gezaagde zijde is een glazen plaquette met een poly geslepen kant geplaatst.

Glazen plaquette met gebrokkelde rand
De glazen plaquette is deels gematteerd en deels transparant gehouden en aan de bovenkant in dezelfde ronding als de vorm van de pilaar gesneden. De rand is gebrokkeld waardoor er een natuurlijk effect ontstaat, passend bij de ruwe kei. De persoonlijke tekst, naam en data zijn op het gematteerde deel eerst gezandstraald en vervolgens gebrandschilderd. De onderzijde van de plaquette is transparant gehouden om in de toekomst een tweede inscriptie te kunnen maken. 

Geen omranding
Om het urnengraf is geen omranding gemaakt om het op deze manier op te laten gaan in de natuurlijke omgeving. Wel is er ruimte voor het plaatsen van bloemen en planten. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een urnengraf op de begraafplaats Hofwijk in Rotterdam..

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen