Urnengrafmonument voor kunstschilder Hans

Geplaatst op Begraafplaats Eikelenburg Rijswijk

Urnengrafmonument met een collage van eigen schilderijen van kunstenaar Hans van Wissen.

Dubbele glazen staande plaquettes
Op de achterzijde van de achterste plaquette zijn verschillende foto’s geprint van schilderijen die Hans zelf heeft geschilderd. Rechtsonder is zijn eigen signatuur geplaatst. Deze is eerst diep gezandstraald en daarna wit gebrandschilderd. Ervoor is een plaquette geplaatst met zijn naam en data erin. Ook deze zijn diep gezandstraald en wit gebrandschilderd.

Zwevende glazen dekplaat (zerk)
Over het urnengrafmonument is een liggende glazen dekplaat geplaatst met een uitgebreide collage met verschillende persoonlijke schilderijen van Hans. Deze dekplaat is geplaats op vier afstandhouders van roestvast staal. Om extra diepte te creëren is linksvoor nog een kleine glazen plaquette geplaatst met een persoonlijke tekst.

Omranding van zwart dibond
Om het complete grafmonument is een omranding van zwart dibond geplaatst. Het gehele urnengrafmonument is op gevuld met zwart natuurstenen brokjes.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een urnengraf op de Begraafplaats Eikelenburg in Rijswijk..

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
Ontdek hier de mogelijkheden van onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen