Urnengraf met Boeddha op zwart granieten sokkel voor Sandra

Geplaatst op begraafplaats en crematorium Rosmalen

Rustgevend met een mystiek tintje. Een urnengraf met door de familie van Sandra aangeleverde boeddha, geplaatst op een zwart gezoeten granieten sokkel. 

Lessenaar met zon en ohm teken

Een 19 mm dikke glazen plaquette is geplaatst op een lessenaar. De zon is rondom uitgesneden en geslepen. In het midden van de zon is een ohm teken gezandstraald. Het ohm symbool staat voor eeuwigheid, oneindigheid en het universum.

Persoonlijke tekst

De persoonlijk met de hand geschreven teksten in de glazen plaquette zijn gezandstraald en wit gebrandschilderd. De plaquette is gemonteerd op vier roestvast stalen op maat gemaakte afstandhouders en zweeft boven een paarse achterplaat gemaakt van dibond.

Boeddha op zwart granieten sokkel

Achter op het graf is een sokkel van zwart gezoet graniet geplaatst. De Boeddha in combinatie met de beukenhaag op de achtergrond zorgt voor een serene uitstraling. De sokkel is omringd door grove grijze brokken. Het glazen zerkje verbindt de natuurlijke grove brokken met ruimte voor planten aan de voorkant. Het urnengraf is omrand door dibond, een dun maar sterk materiaal van 3 mm dik.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument voor Sandra na realisatie geplaatst op een urnen graf op begraafplaats en crematorium Rosmalen.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen