Gecombineerd graf met tegenstellingen voor vader en zoon

Geplaatst op Begraafplaats Iepenhof in Delft

Strak, modern en stoer. Een gecombineerd en persoonlijk grafmonument van roestvast staal, graniet en glas voor vader en zoon.

Combinatie met tegenstellingen

In de staande plaquettes werken we uitsluitend met de namen en grote foto’s van Brian en Koos, waardoor de aandacht naar beiden toe gaat. 
De naam van Brain is eerst diep gezandstraald en daarna zijn de letters gebrandschilderd. De glazen grafsteen is geheel gematteerd, waarbij wel rekening gehouden is met een transparant contour om de naam heen. Zijn zwart-witfoto is op de achterzijde geprint. De plaquette wordt vastgehouden door een slanke pilaar van zwart graniet natuursteen.
In tegenstelling tot de slanke pilaar voor Brain is er bij Koos juist voor gekozen om een extra forse pilaar van zwart graniet natuursteen te gebruiken. Op vier roestvast stalen afstandhouders is een kleinere glasplaat geplaatst met daarin zijn naam en foto verwerkt. Voor het contrast ten opzichte van Brians plaquette, zijn de letters van Koos transparant gehouden. Beide plaquettes zijn gemaakt uit 19 mm floatglas.

Rvs omranding en rivierkeien

Om het grafmonument is een roestvast stalen omranding geplaatst. De hoeken zijn in verstek geslepen en gemonteerd op een op maat gemaakte fundering van beton. Het gehele grafmonument is met uitzondering van de zwart granieten zerk opgevuld met rivierkeien.

Natuurstenen tekstplaat en vaas

Aan de voorkant van grafmonument is een dikke zwart granieten zerk geplaatst. Hierin is een persoonlijk stukje tekst en de data van Brain en Koos subtiel gezandstraald. Hierbij is bewust gekozen om geen verf of lakstof te gebruiken; zo straalt het in zijn eenvoud rust uit. De vaas is ook uit zwart graniet gemaakt en is deels onder de grond geplaatst en verankerd aan de fundering van beton. Door een kunststof aan de binnenkant van de vaas te gebruiken is deze makkelijk schoon te maken en schoon te houden.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf, met glas, rvs en zwart graniet op de Begraafplaats Iepenhof in Delft.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Voorbeelden kindergrafmonumenten

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen