Kleurrijk kindergrafmonument voor een meisje

Geplaatst op de begraafplaats Ölandhorst in Lelystad

Kleurrijk, helder en vrolijk met stripfiguur voor Kayleigh.

Minnie Mouse
De staande plaquette is gemaakt van kristal plus glas en in een vrije vorm geslepen. De contouren maken het kindergrafmonument minder scherp. De plaquette is mat gestraald en de teksten hebben een transparant contour. Linksboven in de hoek is een afdruk van de hand van Kayleigh diep gezandstraald en evenals de tekst wit gebrandschilderd. Minnie Mouse is op de achterzijde van de glazen plaquette in felle kleuren geprint.

Glazen lessenaar met foto
Aan de voorkant van dit grafmonument is een glazen lessenaar geplaatst in een schuine hoek. De glazen plaquette is op vier afstandhouders van roestvast zwevend boven een dibond achterplaat gemonteerd. Op de achterzijde van de plaquette is een persoonlijke foto geprint.

Witte omranding
De witte omranding is door de familie van Kayleigh zelf ontworpen, op maat gemaakt en geplaatst. De binnenzijde van het grafmonument is opgevuld met roze bergkristal.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen kindergraf op de Begraafplaats Ölandhorst in Lelystad

Kindergrafmonumenten meisje

Meehelpen?
Wij maken alle grafmonumenten op maat, indien gewenst in samenwerking met de klant. Hierdoor stellen wij iedereen in de gelegenheid zelf delen voor het grafmonument te maken of te organiseren. Het zelf bedenken en maken van onderdelen of persoonlijke herinneringen toevoegen kan helpen bij de verwerking van een dierbaar verlies.

Ik wil meehelpen

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Voorbeelden van grafmonumenten en grafstenen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen