Kindergrafmonument voor Noor met glazen hart en portretfoto

Geplaatst op begraafplaats Biezelinge in Kapelle (Zeeland)

Liefdevol en persoonlijk. Een groot hart van glas met kleurrijke en vrolijke portretfoto van Noor.

Glazen hart met naam in eigen handschrift
De glazen plaquette, geslepen in hartvorm, is gemaakt van floatglas. Op de achterzijde is een grote foto van Noor geprint waarbij ter bescherming een lichtdoorlatende folie is aangebracht. De naam, in Noors eigen handschrift geschreven, is gezandstraald en vervolgens wit gebrandschilderd. Eveneens zijn de data, hartje en sterretje gestraald en gebrandschilderd. 

Wit glazen omranding met rivierkeien
Om dit kindergrafmonument voor een meisje is een wit glazen omranding geplaatst. Deze glazen omranding is gemaakt van floatglas en is aan de onderzijde wit geëmailleerd. De omranding is opgevuld met gladde rivierkeien. Hierop kunnen knuffels en accessoires worden geplaatst zoals een graflantaarn en bloemen en planten in een vaas of pot van roestvast staal (rvs). 

Bosch Glaskunst heeft het kindergrafmonument na realisatie geplaatst op eigen op begraafplaats Biezelinge in Kapelle (Zeeland).

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen