Kindergrafmonument in de vorm van een ster voor Ruben

Geplaatst op Begraafplaats De Oude Toren, Warmond

Lief, zacht en vrolijk. Een matglazen plaquette in de vorm van een ster straalt letterlijk en figuurlijk voor Ruben. 

Kindergrafmonument van kristal plus glas

De matglazen lichtblauwe ster met heldere contouren is gemaakt van kristal plus glas. Ook de blauwe geëmailleerde dekplaat met witte gebrandschilderde teksten is gemaakt van kristal plus glas. 

Sterren met hand- en voetafdruk

De gebrandschilderde hand van Ruben is eerst op ware grootte diep gezandstraald waardoor het een werkelijke afdruk lijkt. Door het gebruik van kristal plus glas komen de witte gebrandschilderde sterren extra helder naar voren. Ook de voetafdruk is op ware grootte gezandstraald en gebrandschilderd door een van ons kunstenaars. 

Omranding van rvs en wit bergkristal

De ster staat in een bed van wit bergkristal. Bergkristal is een half edelsteen en blijft daardoor langer schoon dan de meeste grindsoorten. De omranding is uitgevoerd in rvs 316 in de dunste vorm. Het middengedeelte is geheel opgevuld met tuinaarde en biedt ruimte voor kleurige bloemen en planten.

Moderne technieken

Door moderne technieken en het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden veranderen grafmonumenten en grafstenen sterk. Bij Bosch Glaskunst zijn we continu bezig met technieken aanpassen en nieuwe te ontwikkelen. Juist bij het kindergrafmonument voor Ruben is het verschil tussen de moderne en oude grafstenen goed te zien. Onze ontwerpers en kunstenaars adviseren u graag over de mogelijkheden. 

Bosch Glaskunst heeft het kindergrafmonument na de realisatie geplaatst op een eigen graf op begraafplaats De Oude Toren in Warmond.

Ontdek hier de mogelijkheden van onze grafmonumenten & grafstenen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen