Kindergrafmonument met treintje voor Sam

Geplaatst op begraafplaats Holy in Vlaardingen

Lief, speels en vrolijk. Een schattig kindergrafmonument met treintje voor Sam.

Staande plaquette met treintje
De staande plaquette voor dit kindergrafmonument is gemaakt uit floatglas en is rondom poly (strak) geslepen. De datum, naam en tekst zijn aan de achterzijde diep gezandstraald en gebrandschilderd. De achternaam is in het wolkje transparant gehouden, dat wil zeggen dat het wolkje geheel gematteerd en de naam niet gezandstraald is. Rondom de wolkjes hebben we een diep gezandstraald contourtje aangebracht.

Gebrandschilderd treintje
Op de achterzijde van de staande plaquette is het kindertreintje gezandstraald en in verschillende kleuren gebrandschilderd. De trein rijdt op een mat gestraalde horizon. De stoom uit de trein zijn de wolkjes op de plaquette.

Omranding van dibond
Rondom het kindergrafmonument is een omranding geplaats uit dibond. Ook de afscheiding tussen de azul natuurstenen brokjes en de potgrond is gemaakt van dibond. Rondom de staande glazen plaquette adviseren wij altijd om iets van grind of natuursteen neer te leggen om het opspatten van aarde of modder te voorkomen. Hiermee blijft het grafmonument netjes en schoon.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen kindergraf voor jongens op de Begraafplaats Holy in Vlaardingen

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

Voorbeelden van grafmonumenten en grafstenen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen