Kindergrafmonument met roze vlinder voor Lotte

Geplaatst op Gemeentelijke begraafplaats Moordrecht

Vrolijk, speels en kleurrijk. Helder paars met twee kleine blauwe en een grote roze vlinder voor Lotte.

Kleurrijk kindergrafmonument voor een meisje
De staande plaquette is gemaakt van kristal plus glas. Door het gebruik van deze glassoort is de plaquette helder en zijn de gebruikte kleuren feller. De naam en datum van Lotte zijn diep gezandstraald en wit gebrandschilderd.

Speelse kleurrijke vlinders
Op de staande plaquette van dit kindergrafmonument zijn twee felblauwe vlinders gezandstraald en gebrandschilderd. Rechtsboven in de hoek is een grote roze vlinder geplaatst. Deze vlinder is uit een apart stukje glas geheel in contour gesneden en geplaatst op rvs afstandhouders. Daardoor komt de vlinder iets naar voren en geeft het extra diepte. Achter de vlinder is een felroze achterplaat gemonteerd. De gebruikte vlinders zijn typische kindervlinders. Speels en vrolijk.

Paarse omranding van glas
Om dit kindergrafmonument is een paarse omranding uit kristal plus glas geplaatst. Deze is geëmailleerd in een paarse kleur, aan de onderzijde van de voorste glazen bint is een tekst geplaatst. Het kindergrafmonument is opgevuld met wit bergkristal. Rechtsvoor is een klein plantenvakje gemaakt in de vorm van een ster.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Gemeentelijke begraafplaats Moordrecht.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Kindergrafmonumenten meisje

Inspiratie en voorbeelden

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen