Kindergrafmonument met roze amsterdammertje

Geplaatst op Gemeentelijke Begraafplaats in De Kwakel

Kleurrijk, speels en creatief. Een bijzonder en persoonlijk grafmonument voor Philène.

Matglazen plaquette met kindertekening
Op de achterzijde van de plaquette is een foto geprint van een kindertekening van Philène. Deze foto heeft een transparant contour. De naam en datum zijn diep gezandstraald en roze gebrandschilderd. Het glas dat gebruikt is voor dit grafmonument is kristal plus glas. In de matglazen plaquette is in heldere lijnen de woorden I love you geplaatst in de vorm van handgebaren voor doven. De plaquette links loopt schuin weg in de hoek van het roze amsterdammertje.

Roze amsterdammmertje
Links op het grafmonument is een amsterdammertje geplaatst. Dit amsterdammertje is door de familie zelf aangeleverd en door ons in onze spuiterij roze gespoten. Er is bewust gekozen om het amsterdammertje iets hoger te maken dan de glazen plaquette.

Omranding en accessoires van rvs
Voor dit grafmonument voor een meisje is naast de roze kleur gekozen voor een combinatie van glas met roestvast staal (rvs). De omranding is op maat gemaakt van rvs. In het midden van het witte bergkristal is een rvs vaas en rvs lantaarn met een oliereservoir geplaatst. Het oliereservoir zorgt ervoor dat in het windlicht maandenlang een echte vlam brandt. In het midden is er ruimte gehouden voor het plaatsen van bloemen en planten, een kleurrijke toevoeging aan het kindergrafmonument.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Gemeentelijke Begraafplaats De Kwakel.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Inspiratie en voorbeelden

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen