Kindergrafmonument met blauwe giraf voor Rodyn

Geplaatst op Begraafplaats Meerbloemhof in Zoetermeer
 

Lief, zacht en vrolijk. Een matglazen plaquette met een blauwe giraf voor Rodyn

Kindergrafmonument voor een jongen
Matglazen staande plaquette van kristal plus glas voor een jongen met lichtblauwe naam. Nadruk op de naam wordt gelegd door de letters met een helder contour te omlijnen. De vrolijke blauwe giraf met fleurige bloemetjes is door een van onze kunstenaars eerst getekend en daarna deels gezandstraald. Vervolgens is de hele giraf met de hand gebrandschilderd. Ook om de witte tekst samen voor eeuwig en altijd is een transparant contour gehouden.

Hand- en voetafdrukken
In de rechter bovenhoek van de plaquette is een handafdruk op ware grootte te zien. Deze is diep gezandstraald waardoor het de indruk geeft van een afdruk . Links op de glazen omranding zijn de voetafdrukjes te zien. Deze zijn subtiel aan de bovenzijde van de licht blauwe glazen omranding gezandstraald.

Blauw glazen omranding en wit bergkristal
Om het grafmonument is een lichtblauwe glazen omranding geplaatst en is aan de onderzijde geëmailleerd. De data en tekst zijn na het emailleren van het glas diep gezandstraald en wit gebrandschilderd. Binnen de omranding is naast het witte bergkristal aan de voorzijde een vak voor planten gemaakt. Hierdoor kan er elk seizoen een kleur aan dit glazen kindergrafmonument aangebracht worden. 

Moderne technieken
Door moderne technieken en het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden veranderen grafmonumenten en grafstenen sterk. Bij Bosch Glaskunst zijn we continu bezig met technieken aanpassen en nieuwe te ontwikkelen. Juist bij dit kindergrafmonument met giraf is het verschil tussen de moderne en oude grafstenen goed te zien. Onze ontwerpers en kunstenaars adviseren u graag over de mogelijkheden. Bosch Glaskunst heeft het kindergrafmonument voor Rodyn na de realisatie geplaatst op een eigen graf op de Begraafplaats Meerbloemhof Zoetermeer.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Inspiratie en voorbeelden

kindergrafmonumenten

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen