Granieten grafsteen met glazen plaquette voor Sascha

Geplaatst op Begraafplaats Crooswijk in Rotterdam

Eenvoudig, helder en strak. Een ovaalvormige glazen plaquette voor Sacha, geplaatst op een zwart granieten grafsteen.

Gezoet zwart graniet en kristal plus glas

Op een granieten lessenaar is een zwart granieten grafsteen van gezoet zwart graniet (50 x 60 cm) geplaatst. Gezoet graniet ontstaat door een extra bewerking, waardoor er een matte uitstraling ontstaat. Op de granieten plaat is een ovale plaquette van helder kristal puls glas geplaatst, op drie door Bosch Glaskunst op maat gemaakte roestvaststalen afstandhouders. 

Gebrandschilderde tekst

Om het contrast tussen het zwarte gezoete natuursteen en de lichtheid van glas duidelijk naar voren te laten komen, is er gekozen voor kristal plus glas. Hierdoor is ook de witte gebrandschilderde tekst extra duidelijk zichtbaar. Rondom het grafmonument is er voldoende ruimte voor groene beplanting en bloemen. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een algemeen graf op de Begraafplaats Crooswijk in Rotterdam.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
Ontdek hier de mogelijkheden van onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen