Grafmonument van glas, graniet en rivierkeien voor Catrien

Geplaatst op de Parochiebegraafplaats Sint-Bartholomeüskerk in Nootdorp

Strak en modern met een gevoel van 'thuis'. Een passend grafmonument voor Catrien met een open uitstraling.

Granieten omranding met glas en rivierkeien

Het grafmonument bestaat uit een granieten omranding 190 x 90 cm. Ook de staande steen is van Impala graniet gemaakt, met een uitsparing voor een 19 mm glazen plaquette van floatglas. Naast de opvulling van het graf met rivierkeien blijft er voldoende ruimte over voor een plantvak voor bloemen en planten.

Foto van ouderlijk huis

Op de achterzijde van de glazen plaquette is een geprinte foto van het ouderlijk huis van Catrien geplaatst. De bijpassende niet ingekleurde gezandstraalde tekst geeft de open persoonlijkheid weer van Catrien en biedt een mooie herinnering en een gevoel van 'thuiskomen' voor de nabestaanden. Onder de tekst, naam en datum is ruimte gehouden voor het toevoegen van meerdere gezandstraalde namen. 

Gemakkelijk onderhoud

Door het gebruik van veel natuurlijke materialen is het grafmonument van Catrien eenvoudig schoon te maken. Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op  een eigen graf op de Parochiebegraafplaats Sint-Barthelomeuskerk in Nootdorp.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
Ontdek hier de mogelijkheden van onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen