Grafmonument voor vader en dochter

Geplaatst op begraafplaats Eikelenburg in Rijswijk

De kort na elkaar overleden Jaap en zijn dochter Mary vormen met dit grafmonument een eenheid, met ieder een persoonlijke touch.

Zwart granieten zerk met glazen plaquettes
Het grafmonument bestaat uit een combinatie van een Star Galaxy zerk en plaquettes van kristal plus glas. Star galexy is een zwart granieten natuursteen met subtiele gouden spikkeltjes. De plaquette voor Jaap bestaat uit twee staande glasplaten. Op de achterste glasplaat is door een van onze kunstenaars aan de achterzijde een orchidee gebrandschilderd en op de achterzijde van de voorste glasplaat is zijn naam ook gebrandschilderd.  

Spelen met zon en licht
Voor een optimaal en speels effect staan de dubbele plaquettes een stukje naar voren op de zerk. Zo ontstaat er diepte en op een natuurlijke manier kunnen zon en licht ermee spelen. Beide plaquettes zijn verlijmd in het Star Galaxy graniet. 

Tulp voor Mary
Een paar maanden na het overlijden van Jaap overleed zijn dochter Mary. De wens van familie was hen samen te verenigen in een graf, met een grafmonument waarin voor beiden een persoonlijk en herkenbaar accent is verwerkt. Glas leent zich daar uitstekend voor. Bij de orchidee voor Jaap heeft dezelfde kunstenaar een tulp in roze tinten voor Mary gebrandschilderd. De liggende plaquette is gemonteerd met op maat gemaakte roestvaststalen afstandhouders in de hoeken. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Begraafplaats Eikelenburg in Rijswijk.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
Ontdek hier de mogelijkheden van onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen