Grafmonument van glas en rvs met wereldkaart

Geplaatst op algemene begraafplaats Berestein 's-Graveland

Strak en modern. Een grafmonument met internationale uitstraling voor Han, gemaakt van fuse- en kristal plus glas gecombineerd met roestvast staal (rvs).

Plaquette van fuse glas met wereldkaart
De achterste staande plaquette (90 cm hoog x 75 cm breed x 1,9 cm dik) is van grijsblauw fuse glas gemaakt  De gestileerde afbeelding van de wereldkaart (zonder Amerika) is uitgesneden en gesmolten op de plaquette.

Gebogen naamplaquette van kristal plus glas
De naamplaquette van kristal plus (55 cm hoog x 50 cm breed x 1,9 cm dik) is in de oven bolvormig gebogen. Beide plaquettes zijn door middel van onzichtbare roestvast stalen (rvs) klemmen geplaatst op de fundering. Naam, data en tekst zijn eerst gestraald en vervolgens wit gebrandschilderd. De contouren van het engeltje zijn diep mat gestraald, details zijn in schaduwtinten gestraald. 

Omranding van glas en rvs
De omranding van dit grafmonument bestaat uit kristal plus glas in RAL kleur 7000 (eekhoorngrijs) en 316 rvs geborsteld staal. Zowel de glazen- als de rvs omranding worden vastgezet op de fundering. De rvs rand dient ook als bescherming van de glazen rand. De opvulling bestaat deels uit rivierkeitjes en deels uit aarde voor bloemen en planten. Hierdoor kan per seizoen de kleurstelling en daarmee de uitstraling van het grafmonument wisselen. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op begraafplaats Berestein 's-Graveland.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Voorbeelden en inspiratie

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen