Grafmonument van glas en natuursteen voor Margreet

Geplaatst op Rooms-Katholieke Begraafplaats in Poeldijk

Strak, persoonlijk en creatief in grijstinten met roze met foto, vrachtauto en handen voor Margreet.

Twee glazen plaquettes
Op de achterzijde van de grootste plaquette is een foto geprint in grijstinten. Deze foto is beschermd met lichtdoorlatende folie. Op de voorste plaquette, rechtsonder, is de vrachtwagen in diverse grijstinten gezandstraald. Een van onze kunstenaars heeft de foto eerst met de hand getekend, waarna we de foto digitaal hebben bewerkt om te kunnen zandstralen. De naam 'Gre', haar eigen handschrift, is diep gezandstraald en vervolgens lichtroze gebrandschilderd. Beide plaquettes zijn gemonteerd met op maat gemaakte roestvast stalen klemmen.

Plaquette met foto van handen
Rechtsvoor op de dekplaat is een plaquette van kristal plus glas geplaatst op vier roestvast stalen afstandhouders. Op de achterzijde van deze plaat is een foto van handen geprint. De tekst is gezandstraald en gebrandschilderd.

Zerk van natuursteen
De natuurstenen zerk is gemaakt van Impala graniet, een granietsoort afkomstig uit Zuid-Afrika.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Rooms-Katholieke Begraafplaats in Poeldijk.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Inspiratie en voorbeelden

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen