Grafmonument van glas en natuursteen voor echtpaar

Geplaatst op R.K. begraafplaats Kortenhoef

Een strak en modern grafmonument met een fraaie combinatie van glas en natuursteen voor een eeuwig verenigd echtpaar. 

Plaquette van kristal plus glas
De staande plaquette is gemaakt van kristal plus glas. Door het heldere glas zijn de gezandstraalde- en gebrandschilderde tekst en tekeningen goed zichtbaar. De plaquette is rondom poli (strak) geslepen.

Zandstralen en brandschilderen
Zowel de ambachtelijke techniek zandstralen als brandschilderen is gebruikt voor het maken van dit grafmonument. De namen en data zijn wit gebrandschilderd en de tekeningen van de bol wol en het huis zijn donkerblauw gekleurd.

Zerk van natuursteen
Voor de afdekking van het graf is een zerk van natuursteen, gepolijst Cosmo, geplaatst. De combinatie van glas en natuursteen maakt het een strak en modern geheel. Met behulp van 2 klemmen van roestvast staal (rvs) is de glazen plaquette bevestigd op de zerk.

Na realisatie heeft Bosch Glaskunst het grafmonument geplaatst op een eigen graf op R.K. begraafplaats in Kortenhoef.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos. Bosch Glaskunst helpt en begeleidt u van ontwerp tot plaatsing.

Voorbeelden en inspiratie

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen