Grafmonument op een lessenaar voor Jakob

Geplaatst op Begraafplaats St. Barbara in Den Haag

Bijzonder algemeen grafmonument met foto van de Martinitoren in Groningen voor Jakob.

Hellende glazen plaquette met fotoprint
Een glazen plaquette met een grote fotoprint van de bovenzijde van de Martinitoren in Groningen. De foto is op de achterzijde van de glazen plaquette geprint. Om een verschil in diepte te creëren hebben we de naam en datum diep gezandstraald en wit gebrandschilderd.

Zwevende glazen dekplaat (zerk)
De glazen plaquette zweeft boven een achterplaat van dibond in een witte kleur. Omdat de foto lichtdoorlatend is, zorgt de witte ondergrond voor contrast in de foto van de Martinitoren.

Lessenaar van kunststof
De glazen plaquette is met vier rvs afstandhouders gemonteerd op een lessenaar van kunststof. Deze lessenaars worden bij Bosch glaskunst op maat per grafmonument vervaardigd. Het kunststof bestaat uit 100% gerecycled materiaal. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een algemeen graf  op Begraafplaats St. Barbara in Den Haag.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen