Grafmonument met zwerfkei en glazen plaquettes voor Greet

Geplaatst op algemene begraafplaats Noordwijk

Natuurlijk en rustgevend. Een ruwe kei in combinatie met twee glazen plaquettes met anjer en persoonlijke tekst voor Greet.

Kwartsiet zwerfkei met twee glazen plaquettes
Dit grafmonument bestaat uit een Maggie Kwartsiet zwerfkei in een witgrijze kleur en afkomstig uit Italië. Voor de kei zijn twee staande glazen plaquettes geplaatst in dezelfde vorm als de zwerfkei. Op de achterste glazen plaquette is door onze kunstenaar in een anjer gezandstraald in meerdere schaduwtinten. Op de voorste glazen plaquette is de naam en data diep gestraald, waardoor de anjer als het ware door de tekst heen als een soort watermerk te zien is. De zijkanten van de glazen plaquettes zijn deels gebrokkeld en deels strak geslepen, passend bij de zwerfkei.

Dibond omranding met plantvak
Rondom het grafmonument is een bijna onzichtbare omranding van dibond geplaatst. Dit is een zeer dunne rand van hard en buigzaam materiaal en houdt de aarde of grind in het grafmonument bij elkaar. De binnenzijde is geheel opgevuld met potgrond en geeft in combinatie met de zwerfkei een zeer natuurlijk en, indien gewenst, een kleurrijk beeld.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument voor Greet na realisatie geplaatst op een eigen graf op de algemene begraafplaats Noordwijk.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Grafmonumenten en grafstenen

Overzicht voorbeelden, ideeën & Inspiratie

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen