Grafmonument met Subaru Impreza voor Wilfred

Geplaatst op de hervormde begraafplaats in Oudewater

Bijzonder algemeen grafmonument met een foto van een Subaru Impreza voor Wilfred.

Hellende glazen plaquette met fotoprint
Een glazen plaquette met een grote fotoprint van een Subaru Impreza. De foto is op de achterzijde van de glazen plaquette geprint. Om een verschil in diepte te creëren hebben we de naam en datum diep gezandstraald en wit gebrandschilderd. Zijn handtekening is aan de voorzijde van dit glazen grafmonument diep gezandstraald en in een matte kleur gehouden.

Zwevende glazen dekplaat (zerk)
De glazen plaquette zweeft boven een achterplaat van dibond in de specifieke kleur rood die bij zijn Subaru Impreza past.

Lessenaar van kunststof
De glazen plaquette is met vier afstandhouders van roestvast staal gemonteerd op een lessenaar van kunststof. Deze lessenaars worden bij Bosch glaskunst op maat per grafmonument vervaardigd. Het kunststof bestaat uit 100% gerecycled materiaal. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een algemeen graf  op Begraafplaats hervormde gemeente in Oudewater.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
Ontdek hier de mogelijkheden van onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen