Grafmonument met rvs boog om ronde glazen plaquette

Geplaatst op algemene begraafplaats Middenmeer

Rond en speels. Een bijzonder en persoonlijk grafmonument voor Claudia met ronde glazen plaquette omrandt door een boog van roestvast staal met de letter C gevuld met kunstgras en gele bal als symbool naar sporten die ze graag deed. 

Ronde glazen plaquette met eigen handschrift
De staande glazen plaquette is geslepen in de vorm van een cirkel en is aan de achterzijde voorzien van een kleurenprint van Claudia. De inkt is beschermd met een lichtdoorlatende folie, waardoor de afbeeldingen extreem lang mooi en helder blijven. Haar naam is in eigen handschrift eerst diep gezandstraald en daarna wit gebrandschilderd. De twee symbolen - het hartje en haar eigen letter C - zijn ook wit gebrandschilderd. 

Rvs boog op granieten zerk en glazen omranding
Om de glazen plaquette is een boog van roestvast staal van kwaliteit rvs 316 geplaatst. De boog is op een gezoete natuurstenen zerk van zwart graniet geplaatst. Het gehele grafmonument is omrand met een glazen binten die aan de onderzijde lichtblauw geëmailleerd zijn. De data en de persoonlijke woorden en teksten zijn aan de onderzijde van de glazen omranding diep gestraald en wit gebrandschilderd.

Ruimte voor bloemen en planten
In het midden van het graf is een plantvak geplaatst in de vorm van een C van Claudia. In dit plantvak is kunstgras geplaatst. De gele bal staat symbool voor de verschillende sporten die Claudia graag deed. Linksvoor is een kleiner bijpassend rond plantvak gerealiseerd waarin elk seizoen bloemen en planten kunnen wisselen. 

De rvs olielamp met reservoir
Tussen het bergkristal linksachter op het grafmonument is een door ons zelf ontworpen olielamp van roestvast staal geplaatst. Het glas in deze lamp kan desgewenst ook gezandstraald worden met afbeeldingen of persoonlijke testen. Onder de lamp is een oliereservoir geplaatst met een inhoud van vijf liter die eenvoudig is bij te vullen. Bij normaal gebruik kan de lamp met deze olievoorraad maandenlang branden. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na de realisatie geplaatst op een eigen graf op algemene begraafplaats Middenmeer, gemeente Hollands Kroon

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen