Grafmonument met ruwe kei en uil van glas voor Mick

Geplaatst op Algemene Begraafplaats Strijen

Natuurlijk, robuust en persoonlijk. Een ruwe kei gecombineerd met een uil van glas voor Mick.

Ruwe kei Sasso Verde
Aan de achterzijde van dit grafmonument is een ruwe kei van de natuursteensoort Sasso Verde geplaatst. Sasso Verde is herkenbaar aan de diverse groene tinten. Voor de ruwe kei is een glazen plaquette geplaatst met wit gebrandschilderde letters. Door te kiezen voor floatglas komt de groene uitstraling van het glas overeen met de groene tinten van de kei.

Gebrandschilderde uil van glas
De glazen uil gemaakt uit floatglas is gebrandschilderd door een van de kunstenaars van Bosch Glaskunst. Ook voor de uil is gebruik gemaakt van floatglas. De glazen plaquette is in de contour van de uil gesneden en geslepen en vervolgens in de ruwe kei verlijmd.

Natuurlijk grafmonument
De familie heeft ervoor gekozen het grafmonument zelf verder te bewerken. Daarom is er geen vaste omranding geplaatst en is het graf zo natuurlijk mogelijk gehouden, omdat het bij Mick en zijn familie past. De grove rivierkeien die om het graf liggen, zijn door de familie zelf aangeleverd.

Deskundige begeleiding
Omdat een gedenkteken zo persoonlijk is, betrekken wij u graag bij het hele traject. Onder onze deskundige begeleiding kunt u zelf een stuk natuursteen zagen of glas snijden. Ook kunt u de naam, datum of tekst in het grafmonument aanbrengen. Ontwerpers van Bosch Glaskunst gaan graag samen met u in gesprek en aan de slag voor het mooiste resultaat. Lees meer over onze werkwijze.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Algemene Begraafplaats Strijen

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen