Grafmonument met ruwe kei en gebrokkelde glazen plaquette

Geplaatst op begraafplaats Eikelenburg in Rijswijk

Natuurlijk en modern. Een bijzondere combinatie in paarstinten van een ruwe kei met glazen gebrokkelde plaquette in contour gesneden voor Cobie.

Ruwe paarse kei
Op de achterzijde van dit grafmonument is een gespleten ruwe Sasso Rosso kei geplaatst. Sasso Rosso is een ruwe steensoort afkomstig uit Griekenland en heeft een natuurlijke roze met paarsachtige uitstraling. De kei is geplaatst in roze bergkristal.

Glazen gebrokkelde plaquette
Voor de ruwe kei is een glazen plaquette van floatglas geplaatst. De randen van de glazen plaquette zijn grof gebrokkeld en in contour gesneden passend bij de ruwe kei. De beide namen op de plaquette zijn diep gestraald en grijs gebrandschilderd. De rozen in de linker bovenhoek zijn gestraald in schaduwtinten met diep mat gezandstraalde lijnen.

Omranding en dekplaat van Orion graniet
Om het grafmonument is een paarse omranding geplaatst van Orion graniet. De zijkanten van de banden zijn grof bewerkt met een beitel, in vakjargon ‘jobben’ genoemd. De grove structuur die door middel van deze bewerking ontstaat past goed bij de ruwe kei en gebrokkelde plaquette. Aan de voorzijde van dit grafmonument is een dekplaat geplaatst waar twee vlinders van glas op afstandhouders van roestvast staal (rvs) zijn geplaatst. Deze vlinders zijn gemaakt uit verschillende lagen glas en in de oven met elkaar versmolten. Het plantvak in het midden is opgevuld met boomschors.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op begraafplaats Eikelenburg in Rijswijk

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen