Grafmonument met portretfoto in glazen hart

Geplaatst op Begraafplaats Meerbloemhof in Zoetermeer

Liefdevol, rustig en modern. Een rustgevend en persoonlijk grafmonument met twee in contour gesneden glazen harten voor Bertha.

Glazen naamplaquette in hartvorm met portretfoto
De glazen naamplaquette op het grafmonument is gemaakt van floatglas met twee in contour geslepen harten. Zowel de tekst als de portretfoto zijn geprint op de achterzijde van de glazen plaquette. De plaat eronder is gemaakt van wit dibond en eveneens in hartvorm gesneden. Dibond is een hard en buigzaam materiaal dat in bijna alle kleuren geleverd kan worden en op vele manieren toegepast kan worden bij grafmonumenten. Het glazen hart is op afstandhouders van roestvast staal geplaatst. Het glas in combinatie met rvs en dibond is verlijmd op een fundering van beton.

Granieten omranding met plantvak in vrije vorm
De omranding is gemaakt van zwart graniet en achter en rondom het glazen hart opgevuld met wit bergkristal. Voorin het grafmonument is een ruimte opengehouden voor bloemen en planten. Het plantvak is met een golvende lijn gecreëerd met behulp van een strook van zwart dibond. Hierdoor kunnen per seizoen de kleuren van bloemen en planten bij dit grafmonument wisselen. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Begraafplaats Meerbloemhof in Zoetermeer

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen