Grafmonument met liggende glazen zerk

Geplaatst op Begraafplaats Meerbloemhof in Zoetermeer

Strak en modern. Een bijzonder glazen grafmonument met liggende zerk voor Dirk in blauw, wit en grijstinten.

Liggende glazen zerk op lessenaar
In het midden van dit grafmonument is een glazen zerk geplaatst op een lessenaar. De glazen plaquette zweeft door middel van vier afstandhouders van roestvast staal. De achterplaat op de lessenaar is gemaakt van dibond en gespoten in een witte kleur. De linkerbanen zijn op het glas grijs en blauw gebrandschilderd. De naam en datum zijn eerst diep mat gestraald en vervolgens gebrandschilderd. Het gebruikte glas is floatglas van 10 mm dik.

Donkerblauwe glazen omranding
De omranding is gemaakt van floatglas en is aan de onderzijde donkerblauw geëmailleerd. De persoonlijke tekst is in de voorste bint gezandstraald en wit gebrandschilderd. 

Opvulling azul macauba
Het grootste deel van het grafmonument is opgevuld met een half edelsplit, azul macauba. Deze grindsoort komt uit Brazilië. Bij droog weer is het split grijs van kleur. Zodra het vochtig wordt of regent verandert de kleur naar diep blauw. Het voorste gedeelte is afgescheiden met een dibond plaat. Dit gedeelte is geschikt voor het plaatsen van planten of bloemen die per seizoen kunnen wisselen.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Begraafplaats Meerbloemhof in Zoetermeer

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen