Grafmonument met kleurrijke gesmolten bloemen

Geplaatst op Begraafplaats in Bennebroek

Fleurig en creatief: kleurrijke bloemen van gesmolten glas voor Fenny. Alle details zorgvuldig met de hand gesneden.

Fusen, zandstralen en brandschilderen

De achterste plaquette is opgebouwd uit verschillende lagen glas. Bij dit grafmonument is gekozen om in een van de lagen een gekleurd stuk glas te plaatsen in plaats van normaal transparant glas. Doordat alle details met de hand worden gesneden, is geen blad hetzelfde. Een aparte transparante naamplaquette is aan de voorkant geplaatst. De naam en data zijn diep gezandstraald en vervolgens wit gebrandschilderd. Het gebruik van meerdere plaquettes voor een grafmonument geeft een extra diepte werking; met name het natuurlijke zonlicht uit verschillende hoeken geeft het glazen grafmonument keer op keer een andere uitstraling.

Natuurstenen omranding met bergkristal

Om het glazen grafmonument is een omranding van gezoet Belgisch hardsteen geplaatst. Deze natuursteensoort wordt ook wel Arduin genoemd. Binnen deze omranding van natuursteen hebben we een opvulling geplaatst van edelsplit roze bergkristal.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Begraafplaats Bennebroek.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Voorbeelden glas en natuursteen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen