Glazen grafmonument met groot kleurenportret

Geplaatst op begraafplaats Meerbloemhof in Zoetermeer

Modern en kleurrijk. Een groot kleurenportret van Riet ter grootte van de glazen afdekplaat met een strakke omranding van roestvast staal (rvs).

Glazen afdekplaat van kristal plus glas
De portretfoto is aan de onderzijde van de afdekplaat geprint. Met een laag lichtdoorlatende beschermfolie blijft de foto kleurvast. De glazen zerk van kristal plus glas is schuin bevestigd op de aarde met 6 afstandhouders van roestvast staal (rvs). De tekst is gezandstraald en vervolgens wit gebrandschilderd. 

Omranding van rvs 
De omranding is gemaakt van 316 rvs geborsteld staal. Om het graf is ruimte gehouden voor het plaatsen van bloemen en planten en kan per seizoen de kleurstelling en daarmee de uitstraling van het grafmonument wisselen. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de begraafplaats Meerbloemhof in Zoetermeer.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Voorbeelden en inspiratie

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen