Grafmonument met golvende matglazen plaquette voor Conny

Geplaatst op Begraafplaats Hofwijk in Rotterdam

Rustgevend en transparant. Een matglazen monument met golfbeweging gecombineerd met witglazen omranding en rivierkeien voor Conny.

Matglazen plaquette in golfbeweging
De staande matglazen plaquette is gebogen in een golfbeweging. We kunnen hierbij dus niet spreken over een bolle of holle kant van de plaquette. Voor de plaquette is een mal gemaakt waar deze op gebogen is. Buigmallen maakt Bosch Glaskunst zelf. Hierdoor kunnen we bijna elke golfbeweging realiseren. De glazen plaquette ook niet recht geslepen. Dit geeft een extra dementie aan de gebogen golfbeweging.

Heldere glazen letters
Deze glazen plaquette is geheel gematteerd en de letters zijn hierbij helder gehouden. Dat wil zeggen dat je als het ware door de letters heen kunt kijken. Door op deze glazen plaquette uitsluitend zandstraalbewerkingen te gebruiken, kunnen we garanderen dat er nooit iets mee kan gebeuren.

Witglazen omranding uit floatglas
Om het glazen grafmonument is een witglazen omranding geplaats van floatglas. De onderzijde van de glazen binten zijn wit geëmailleerd. De emaillepoeder versmelten wij met het glas in de oven op een hoge temperatuur. Aan de voorkant van het grafmonument is een groot vak waar planten en bloemen geplant kunnen worden. De glazen plaquette staat aan de achterkant in het deel dat is opgevuld met rivierkeien. Wij kunnen het glas hoogglans vlak smelten. Bij dit monument is ervoor gekozen om juist de bovenzijde grof in de oven te stollen.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Begraafplaats Hofwijk in Rotterdam

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen