Grafmonument met glazen zerk in waterstructuur gestold

Begraafplaats Vredehof in Burgh-Haamstede, Zeeland

Natuurlijk en modern. Een grafmonument met glazen zerk in waterstructuur gestold voor Rineke, met eigen handschrift en een foto van haar hond op het strand.

Staande plaquette met foto van strand- en duinlandschap
Aan de achterzijde van de staande plaquette is een grote foto van haar hond op het strand geprint met op de achtergrond de achtergrond een duinlandschap. De glazen zerk, in waterstructuiur gestold, beeldt de golven van de zee uit en wordt verbonden met de strandfoto door middel van schelpen.

Glazen naamplaquette van floatglas
De naam Rineke in uitgevoerd in een haar eigen handschrift, eerst diep gezandstraald en daarna wit gebrandschilderd. Deze plaquette is gemaakt van floatglas.

Roestvrijstalen (rvs) omranding met schelpen
Om het glazen grafmonument is een omranding van roestvrij staal (rvs) geplaatst. Aan de voorzijde is ruimte gehouden om bloemen en planten te kunnen plaatsen, waardoor er per seizoen een andere uitstraling gecrëerd kan worden. Onder de grof gestolde glazen dekplaat is het graf opgevuld met schelpen. De zerk is geplaatst op vier op maat gemaakte afstandhouders van roestvrij staal.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Begraafplaats Vredehof in Burgh-Haamstede, Zeeland

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

Inspiratie grafmonumenten en grafstenen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen