Grafmonument met glazen zerk, fotoprint en natuursteen

Geplaatst op begraafplaats Kerkhoflaan 12 in Den Haag

De natuurlijke materialen natuursteen en glazen zerk met een fotoprint voor Ronald laat zien dat deze bijzetting op een bestaand graf heel goed samen gaat en er een bijzondere uitstraling ontstaat van klassiek en modern. 

Glazen zerk met fotoprint 
Op de achterzijde van de glazen zerk is het beeld van Christus de Verlosser uit Rio de Janeiro geprint. Deze plaquette is toegevoegd aan een bestaand graf. De golf van de grafsteen komt terug in de bovenzijde van de glazen plaquette. De glazen zerk is gemonteerd op vier op maat gemaakte afstandhouders van roestvast staal (rvs). Hierdoor past de zerk exact in het plantvak van de grafsteen.

Gebrandschilderde letters
Voordat de fotoprint van Christus de Verlosser op de glazen zerk is geprint zijn de teksten eerst diep gezandstraald en vervolgens gebrandschilderd. De diepte van de gezandstraalde tekst is duidelijk te zien.

Bestaande grafsteen
Bij de bestaande grafsteen van natuursteen zijn zowel de staande steen als de omranding gemaakt van impala graniet. De dekplaat of zerk is gemaakt van viscount white. De teksten in de staande steen zijn gezandstraald en ingekleurd. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na de realisatie geplaatst op een eigen graf op de begraafplaats Kerkhoflaan 12 in Den Haag.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen