Grafmonument met glazen naamplaquette en natuurstenen omranding

Geplaatst op begraafplaats Rhijnhof in Leiden

Strak en modern. Een grafmonument voor Kevin met een naamplaquette van glas en zijn portretfoto in combinatie met een omranding van natuursteen.

Glazen naamplaquette met fotoprint op lessenaar
Op de achterzijde van de glazen plaquette is een portretfoto van Kevin geprint. Doordat de inkt wordt beschermd met een lichtdoorlatende folie blijven afbeeldingen extreem lang mooi en helder. Naam en data zijn op de achterzijde eerst diep gezandstraald en daarna blauw gebrandschilderd. Door middel van vier afstandhouders van roestvast staal is de naamplaquette in een schuine hoek op een lessenaar geplaatst om de leesbaarheid te vergroten.

Omranding van zwart graniet gezoet
Om het grafmonument is een zwart gezoet granieten omranding geplaatst. Aan de voorkant van het graf is een ruimte gehouden voor bloemen en planten, zodat desgewenst elk seizoen bloemen en planten kunnen wisselen. Het achterste deel met de glazen lessenaar is opgevuld met grijs grind.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na de realisatie geplaatst op een eigen graf op begraafplaats Rhijnhof in Leiden

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen