Grafmonument met glazen hart en omranding van rvs

Geplaatst op begraafplaats Hofwijk in Rotterdam

Modern en liefdevol. Een glazen hart voor Janny gecombineerd met zes vazen van roestvast staal (rvs) en ruimte voor planten in hartvorm.

Matglazen hart met foto
Het staande matglazen hart van floatglas is voorzien van tekst waarbij de contouren rondom de letters transparant zijn gehouden. De randafwerking is rondom strak (poli) geslepen. Naam, data en tekst zijn eerst diep mat gestraald en vervolgens wit gebrandschilderd. Aan de achterzijde is een kleurenfoto geprint met een lichtdoorlatende folie. 

Omranding en vazen van rvs
Het grafmonument is omgeven door een roestvaststalen omranding (rvs). Zes ronde vazen van rvs zijn binnenin geplaatst en omgeven door roze bergkristal. 

Plantvak in hartvorm
Rechtsonder van het grafmonument is een ruimte gehouden voor een plantvak gevuld met aarde. Met behulp van een buigzame dibond rand is er een hartvorm gemaakt. Per seizoen kunnen planten worden geplaatst met bloemen in de vazen, waardoor er geregeld kleur kan worden toegevoegd aan het grafmonument en het beeld kan wisselen.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de begraafplaats Hofwijk in Rotterdam.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen