Grafmonument met fuseglas in rood en zwart

Geplaatst op algemene begraafplaats Nijverdal

Een modern en creatief glazen grafmonument voor Ineke in de kleurencombinatie zwart en rood waarin een door de familie aangeleverde afbeelding is verwerkt. 

Fuse glas in rood en zwart
De staande glazen rood met zwarte plaquette is door een van onze kunstenaars vervaardigd van fuse glas met daarin verwerkt een door de familie aangeleverde abstracte zwarte afbeelding. De glazen plaat bestaat uit gesmolten dunne lagen fuse glas in diverse tinten rood. Het kleurverloop creëert de kunstenaar door glas te vermalen tot poeder en met de hand aan te brengen in de structuur.

Glazen naamplaquette van kristal plus glas
De voorste naamplaquette is gemaakt van kristal plus glas. Naam, data en tekst is diep gezandstraald en vervolgens wit gebrandschilderd.

Zwarte omranding met wit bergkristal
De omranding is gemaakt van floatglas en is aan de onderzijde zwart geëmailleerd. De bovenzijde van de glazen omranding is licht gestold waardoor er een bijzonder effect ontstaat. De tekening en tekst rechtsonder is mat gezandstraald. De binnenzijde is opgevuld met wit bergkristal.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op eigen graf op de algemene begraafplaats Nijverdal.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Naar grafmonumenten

Voorbeelden glazen grafmonumenten

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen