Grafmonument met foto en rode koptelefoon van glas

Geplaatst op algemene begraafplaats Rijnsburg

Kleurrijk en vrolijk glazen grafmonument voor Rody met een rode koptelefoon van glas en grote portretfoto.

Staande plaquette met koptelefoon
De staande glazen plaquette op dit grafmonument is gemaakt uit 19 mm floatglas. De bovenzijde is in vorm om de naam gesneden en de randen mat poli (strak) geslepen. De naam is rood gebrandschilderd en data zijn diep mat gezandstraald en vervolgens wit gebrandschilderd aan de achterzijde van de plaquette. De onderzijde is gematteerd en voorzien van een gebrandschilderde regenboog. De grote portretfoto in kleur is aan de achterzijde geprint met ter bescherming een lichtdoorlatende folie. Rechts bovenaan is een rode koptelefoon van glas geplaatst. Deze is geheel ontworpen en geblazen door een van onze glaskunstenaars.

Glazen dekplaat van kabbelend water
Over het grafmonument is een glazen dekplaat of zerk van floatglas geplaatst op vier afstandhouders van roestvast staal. De glazen zerk is in de oven op hoge temperatuur gesmolten op een bed van zand. Door in het zand glooiingen aan te brengen, smelt het glas als het ware in het zand en krijgt het de uitstraling van kabbelend water. De afwerking van de rand aan de voorzijde is gebrokkeld.

Omranding rood glas
Om het grafmonument is een rand van rood geëmailleerd floatglas geplaatst. De woorden rondom zijn met zwart email aan de onderzijde aangebracht. De omranding is, als aansluiting met het kabbelende water opgevuld met rivierstenen. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de algemene begraafplaats Rijnsburg.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek de mogelijkheden

Inspiratie en voorbeelden

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen