Grafmonument met foto en koi van glas

Geplaatst op begraafplaats Eikevelden in Geel België

Een kleurrijk en natuurlijk grafmonument met een prachtige koi van glas voor Giljon.

Twee plaquettes 
Beide glazen plaquettes zijn gemaakt van floatglas en rondom poli geslepen. De kleurenfoto is aan de achterzijde geprint met een lichtdoorlatende laag. De tekst en data op de voorste naamplaquette zijn diep mat gezandstraald en wit gebrandschilderd.

Koi van glas
Op de voorgrond is een kleurrijke koi van glas geplaatst. Een koi wordt ook wel een brokaatkarper genoemd en is de nationale vis van Japan. De koi is op het roodbruine deel van de glazen omranding geplaatst dat de kleur van een vijver voorstelt. Het overige deel van de omranding is aan de onderzijde wit geëmailleerd.

Extra omranding van rvs
Aan de buitenzijde van de glazen omranding is een extra omranding van roestvast staal (rvs) aangebracht. Rvs combineert goed met glas en maakt een grafmonument modern en strak. De omranding is opgevuld met wit bergkristal. 

Na realisatie heeft Bosch Glaskunst het grafmonument geplaatst op een eigen graf op begraafplaats Eikevelden in Geel België.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos. Bosch Glaskunst helpt en begeleidt u van ontwerp tot plaatsing.

Voorbeelden en inspiratie

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen