Grafmonument met glazen plaquettes en paarse omranding

Geplaatst op Algemene Begraafplaats Numansdorp

Kleurrijk en persoonlijk. Een glazen grafmonument met twee plaquettes, een paarse omranding en grote kleurenfoto van Veronique.

Dubbele glazen plaquettes
De twee glazen plaquettes zijn voor elkaar geplaatst. Op de achterste plaquette is een grote kleurenfoto van Veronique geprint. Nadat een foto is geprint, gebruiken we een witte of lichtdoorlatende beschermfolie waarmee de inkt beschermd blijft. Bij het grafmonument voor Veronique is gekozen voor een lichtdoorlatende beschermfolie. In de voorste plaquette is haar naam datum diep gezandstraald en gebrandschilderd. Subtiel detail zijn de gebrandschilderde hartjes in de rechter bovenhoek.

Extra helder glazen zerk
Voor de glazen plaquettes is op afstandhouders van roestvast staal (rvs) een glazen zerk van kristalplus geplaatst. De teksten zijn helder gehouden en de rest van het glas is gematteerd. Mooi in het midden is de tekst Carpe Diem (pluk de dag) gezandstraald en gebrandschilderd in goudkleurige letters. Onder de glazen zerk zijn fossiele schelpen geplaatst. Dit zijn extra grote en sterke schelpen.

Paarse glazen omranding
Om het grafmonument is een paarse glazen omranding van glas geplaatst. Voor de glazen zerk is een mogelijkheid voor een plantvak gesitueerd. Het gehele monument is geplaatst op een betonnen fundering. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op  Algemene Begraafplaats in Numansdorp

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen