Grafmonument met cortenstaal voor Jasper

Begraaf- en gedenkpark Deurningerstraat Hengelo

Rustig, eenvoudig en natuurlijk. Een bijzonder en persoonlijk grafmonument voor Jasper.

Glazen staande plaquette
Op de achterzijde van de plaquette is een foto geprint van Jasper. Om een rustig beeld te creëren is ervoor gekozen om de grote foto van Jasper in zwart en wit uit te voeren. De naam is aan de voorzijde van de staande plaquette gezandstraald. Door de dikte van het glas ontstaat er diepte. Zijn naam komt iets meer naar voren ten opzichte van de foto. Zodra de zon op de plaquettes schijnt, geeft zijn naam een extra schaduw op de grote geprinte foto.

Omranding van cortenstaal
Om het grafmonument is een rand van cortenstaal geplaatst. Cortenstaal is een speciaal soort staal dat snel egaal roest en de mooie roestbruine kleur behoudt. Uit het voorste deel van de cortenstalen omranding zijn naam en data uitgesneden en hierdoor duidelijk, maar subtiel aanwezig.

Opvulling van rivierkeien
De cortenstalen omranding is opgevuld met natuurlijke rivierkeien. De combinatie zorgt voor een rustig beeld.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf bij begraaf- en gedenkpark Deurningerstraat Hengelo

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Inspiratie en voorbeelden

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen