Glazen grafmonument met ruwe stenen voor Marjo

Geplaatst op Begraafplaats Westduin, Den Haag

Rustgevend en persoonlijk. Door het werken met natuurlijke materialen kwam er een glazen grafmonument tot stand, passend bij de persoonlijkheid van Marjo.

Grafmonument met dibond en ruwe stenen
Het grafmonument van Marjo bestaat uit een omranding van dibond en grove ruwe stenen. Dibond bestaat uit twee aluminium lagen met daartussen een harde, zwart gekleurde kunststoflaag. Buiten de afscheiding tussen grind en aarde zorgt de dibond omranding er ook voor dat de ruwe keien op de plaats blijven liggen. Ook de plantvak afscheiding is gemaakt van dibond. Deze omranding is dun en subtiel en eenvoudig te vervormen. 

'Droomvogel' met foto van strand
Op de staande glasplaat is de naam van Marjo in haar eigen handschrift op de voorzijde gezandstraald. Op de achterzijde is de tekst 'Dag Droomvogel' gezandstraald en gebrandschilderd. De foto van het strand is op de achterzijde geprint in full colour. Onder de foto is een deel transparant gehouden waardoor de foto als het ware zweeft. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na de realisatie geplaatst op
 een eigen graf op de Begraafplaats Westduin in Den Haag.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen