Grafmonument met ruwe kei en glazen dekplaat voor Jules

Geplaatst op Algemene Begraafplaats, Brielle

 

Persoonlijk, natuurlijk, rustgevend en kleurrijk. Dit bijzondere glazen grafmonument met ruwe kei en handgeschreven naam straalt de persoon uit die Jules was. 

Ruwe kei met handgeschreven naam

Het staande deel is een ruwe kei. De kei komt rechtstreeks uit de natuur en is door water ingesleten. De naam Jules is een handgeschreven naam uit roestvaststaal gesneden. De figuren zijn door een van onze kunstenaars ontworpen en ook uit roestvaststaal gesneden. De ruwe steen staat in een bed van rivierkeien die net als de staande steen geslepen zijn door het water in de rivier. De omranding van dibond rondom het graf is extra dun. Deze omranding zorgt voor een mooie afscheiding tussen zand/aarde en de rivierkeien van het grafmonument.

Glazen dekplaat met zonnebloemen

Over het graf hebben we een glazen dekplaat geplaatst met op de achterzijde een volledige print van zonnebloemen. De dekplaat zweeft boven het graf door middel van zes door Bosch Glaskunst op maat gemaakte afstandhouders. Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Algemene Begraafplaats in Brielle.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
Ontdek hier de mogelijkheden van onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen