Grafmonument met vlinders en lieveheersbeestje voor Luuk

Geplaatst op Algemene Begraafplaats Heemstede

Lief en vrolijk. Fladderdende vlinders en een lieveheersbeestje op een glazen plaquette voor Luuk.

Ronde plaquette met kleurrijke tekening

Voor deze rond geslepen glazen plaquette is kristalplus glas gekozen, waardoor de kleuren van de vlinders, het lieveheersbeestje en de boom extra helder naar voren komen. De tekening is net als de naam en data eerst diep gezandstraald en vervolgens gebrandschilderd. Om het heldere glas is een mat contour gestraald en een matte voet, waardoor de tekening als het ware zweeft. 

Groene natuurstenen omranding

De omranding is gemaakt van butterfly blue natuursteen. Door een donkere kleur te kiezen steekt deze mooi af bij het witte bergkristal. Voor in het plantvak is een bronzen lantaarn geplaatst om een kaarsje te kunnen branden. Het plantvak wordt door een zwart glooiende dibond rand afgeschermd van het plantenvak en is opgevuld met aarde. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een kindergraf op de Algemene Begraafplaats Heemstede.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Voorbeelden kindergrafmonumenten

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen