Grafmonument van kristal plus glas voor Joanna

Geplaatst op R.K. begraafplaats Groene Dijk, IJsselstein

 

Persoonlijk met een rustieke uitstraling. De aan de onderzijde roze geëmailleerde omranding van kristal plus glas in combinatie met paarse en witte tinten schept een zacht en vredig beeld voor de nabestaanden van Joanna.

Naamplaquette van kristal plus glas

Het grafmonument van Joanna bestaat uit een omranding van een aan de onderzijde roze geëmailleerde omranding van kristal plus glas. De achterin geplaatste naamplaquette met de in wit gebrandschilderde naam en data is ook van kristal plus glas gemaakt.

Gezandstraalde orchidee

De orchidee in de rechter bovenhoek van de naamplaquette is door een van onze kunstenaars geschetst. In de kleurencombinatie roze, paars en wit is de orchidee met behulp van een zandstraalpistool in het glas getekend en in verschillende niveau's gezandstraald.

Roze glazen omranding

De glazen omranding is gemaakt van kristalplus glas en aan de onderzijde geëmailleerd in een roze kleur. 

Dibond achterplaat met roze bergkristal

De naamplaquette met in paars gespoten dibond achterplaat is geplaatst op vier rvs 316 afstandhouders. De plaat loopt schuin naar boven en is geplaatst op een lessenaar, een roef van kunststof. Tussen de omranding is het achterste gedeelte opgevuld met roze bergkristal (Edelsplit Rose Bahia uit Brazilië) en de voorkant met potgrond, zodat er voldoende planten kunnen groeien. Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na de realisatie geplaatst op  een eigen graf op de R.K. Begraafplaats Groene Dijk in IJsselstein.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen