Matglazen grafmonument voor Jan

Geplaatst op begraafplaats Zandvoort-Oud

Een glazen grafmonument met handgeschreven naam geeft een persoonlijke en rustige uitstraling.

Matglazen grafmonument

Het staande deel van de grafsteen is een matglazen plaat van floatglas. De naam van Jan is handgeschreven. Wij scannen zijn eigen handschrift in en passen het zodanig digitaal aan dat we de naam kunnen zandstralen in het glas. Daarna is de naam antraciet gebrandschilderd. Om alle gebrandschilderde tekst is een transparant contour geplaatst. De foto van Jan is in kleur geprint op de achterzijde van de glasplaat. De omranding is gemaakt uit floatglas en aan de onderzijde blauw geëmailleerd. Subtiel aan de bovenzijde van de omranding is een tennisracket en een tennisbal gezandstraald.

Vaas en lamp van rvs

Het graf is geheel opgevuld met een edelspilt 'Azul Bahia'. Aan de voorzijde van het grafmonument staat een door Bosch Glaskunst zelf ontworpen vaas en lamp van roestvast staal (rvs). Bijzonder aan deze lamp is dat er onder het grind een tankje geplaatst is met een reservoir voor olie. Hierdoor brandt er op het graf een echte vlam en blijft wekenlang branden zonder er naar om te hoeven kijken. Bosch Glaskunst heeft het glazen grafmonument van Jan geplaatst op een eigen graf op Begraafplaats Zandvoort-Oud.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
Ontdek hier de mogelijkheden van onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen