Grafmonument met wolk van glas voor Boris

Geplaatst op Begraafplaats Zorgvlied in Amstelveen / Amsterdam

Speels, strak en modern. Met een vriendelijke en toegankelijke uitstraling is grafmonument met witte wolk van glas voor Boris ontworpen.

Glas, dibond en Ardenner split grind

Het kindergrafmonument heeft een omranding van dibond (twee dunne lagen aluminium met een tussenlaag van zwart kunststof). Deze omranding is dun en makkelijk te vervormen, gebruiken we uitsluitend als afscheiding tussen aarde en grind en valt minder op dan een rand van natuursteen of glas. 

Glazen plaquette in de vorm van een wolk

De witte wolk is kristal plus geëmailleerd glas en gestold in de oven. De dekplaat zweeft deels boven de aarde en deels boven het grind. Op de plaquette erboven is de naam gebrandschilderd in het floatglas en de tekening is een full colour geprinte afbeelding op de achterzijde van het glas. De plaquette zweeft boven het grind en is geplaats op drie rvs afstandhouders. Om een echt witte wolk te verkrijgen maken we gebruik van zogenoemd kristal plus glas dat helderder is dan 'normaal' floatglas.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op  een eigen graf op de Begraafplaats Zorgvlied in Amstelveen / Amsterdam.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
Ontdek hier de mogelijkheden van onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen