Glazen grafmonument met pilaar van basalt voor Willem

Geplaatst op Begraafplaats Rosenburgh in Voorschoten

Rustgevend en (on)opvallend. De granieten pilaar gecombineerd met een helder glazen plaquette voor Willem gaat mooi op in de natuurlijke omgeving. 

Glazen plaquette met pilaar van basalt

Basalt graniet komt uit vele landen van de wereld en is door de hardheid van het gesteente uitermate geschikt voor het maken van grafmonumenten. Deze bijzondere pilaar komt uit Turkije. Het zwarte gedeelte op de pilaar is hooggepolijst. Subtiel in de glazen plaat zijn twee lijnen gestraald. Hierdoor loopt het hooggepolijste vlak van de granieten zuil door in de glasplaat.

Gezandstraalde bloemen

Linksonder in de hoek van de glazen plaquette zijn hortensia's gezandstraald. De naam en data zijn eveneens in het glazen grafmonument diep gezandstraald. De rechterzijde van de plaquette is poly geslepen en de boven- en linkerzijde zijn grof gebrokkeld. Deze grove lijnen passen goed bij het grove van de granieten pilaar. Beiden staan in een deel van het monument dat opgevuld is met rivierkeien. Deze keien zijn door water geslepen en combineren daarom goed bij het geslepen deel van de pilaar. 

Subtiele omranding van dibond

De omranding en de afscheiding tussen het grind en de aarde zijn gemaakt van zwart dibond. Dibond is in elke kleur verkrijgbaar. De omranding valt niet op, maar houdt wel de keien op hun plaats. Aan de voorkant van het grafmonument is er voldoende ruimte voor bijpassende natuurlijke en vaste planten.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op eigen graf op de Begraafplaats Rosenburgh in Voorschoten..

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

Grafmonumenten met glas en natuursteen

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen