Glazen zerk met fotoprints op natuurstenen zerk en pilaar

Geplaatst op gemeentelijke begraafplaats Tolsteeg in Utrecht

Kleurrijk en persoonlijk. Een urnengraf met een print van bloemen voor Larisa en een fraaie portretfoto onder glas gemonteerd op een natuurstenen zerk en pilaar.

Glazen zerk met fotoprints op natuurstenen zerk en pilaar
Op de achterzijde van de glazen zerk is een foto van bloemen geprint in combinatie met een persoonlijke foto van Larisa. De plaquette  is met behulp van vier roestvrijstalen afstandhouders gemonteerd op een zerk van impala natuursteen. Ook de pilaar waarop de natuurstenen zerk wordt gedragen, is ontworpen door een van onze kunstenaars en gemaakt van impala graniet.

Digitale bestanden ontwerpen voor een grafmonument
Nabestaanden voelen zich vaak gesteund als ze zelf kunnen meewerken aan een grafmonument of gedenkteken. Ook de familie van Larisa heeft het digitale bestand dat nodig is om de foto's te printen zelf gemaakt en aangeleverd. Wilt u ook zelf een foto bewerken en een bestand aanleveren dan zijn wij u hierbij uiteraard graag van dienst.

Glazen vlinder
Rechtsonder is een glazen vlinder gemonteerd. Deze vlinder is in vorm contour gesneden. De lijnen zijn erin gezandstraald. De vleugels van de vlinder zijn omhoog verbogen in de oven. Door een specifiek buigproces worden de mat gestraalde lijnen iets transparanter en zijn daardoor subtiel aanwezig.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op urnengraf op de gemeentelijke begraafplaats Tolsteeg in Utrecht.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen