Glazen urnengrafmonument met zwevende bol van rvs

Geplaatst op Begraafplaats Eikelenburg in Rijswijk

Rustgevend met veel contrast. Een mooi glazen urnengrafmonument in combinatie met een bol van roestvast staal voor Miel.

Twee glazen pilaren
De linker pilaar is gemaakt van floatglas. Het glas is gematteerd en de lijnen om de persoonlijke tekst en de vogel in de rechter bovenhoek zijn transparant gehouden. Ook de rechter pilaar is van floatglas, maar juist helder gehouden met een in contour gebrandschilderde vlinder. Hierdoor ontstaat een bijzonder contrast tussen de pilaren. 

Zwevende bol van roestvast staal
Als verbinding tussen de twee glazen pilaren 'zweeft' er In het midden een bol van roestvast staal (rvs). De bol is bevestigd op een op maat gemaakte houder van rvs. 

Dibond omranding en wit bergkristal
Rondom dit urnengrafmonument is een zwarte dibond omranding geplaatst. Dibond is een zeer dunne omranding en zorgt voor een duidelijke afscheiding tussen grind en aarde. Dit graf is geheel opgevuld met wit bergkristal.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument voor Miel na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Begraafplaats Eikelenburg in Rijswijk.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
 

Grafmonumenten en grafstenen

Overzicht voorbeelden, ideeën & Inspiratie

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen