Glazen urnengrafmonument met T-Ford voor Leen

Geplaatst bij crematorium Meerbloemhof Zoetermeer

Modern met een historisch tintje. Een persoonlijk urnengrafmonument met de favoriete T-Ford voor Leen.

Glazen plaquette van kristal plus glas
Op de voorste plaquette van kristal plus glas is de historische Ford gezandstraald in verschillende schaduwtinten. De geboortedatum en overlijdensdatum zijn onderaan diep gezandstraald. Op de linker glazen pilaar is zijn naam diep gezandstraald. Ook deze pilaar is gemaakt van kristal plus glas. De rode door glasfusing versmolten pilaar is speciaal op kleur van zijn oude Ford gemaakt. Op deze pilaar is zijn foto in kleur geprint aan de achterzijde van de glazen plaquette. Deze plaquette is met twee rvs afstandhouders gemonteerd op de gefusede rand.

Lamp met oliereservoir
Linksvoor is een lantaarn van roestvast staal geplaatst. Ondergronds bevindt zich een groot oliereservoir waarmee de lamp wekenlang kan blijven branden. Rechts is een met de mond geblazen glazen urn geplaatst. In deze urn zit de as van zijn geliefde hond. 

Opvulling met grind
De glazen pilaren zijn geplaatst in een op maat gemaakte fundering, opgevuld met grind waarmee wordt voorkomen dat aarde of zand opspat tegen de glazen pilaren. Om deze fundering is een extra ruimte gemaakt waar bloemen en planten in geplaatst kunnen worden.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een urnengraf op Crematorium Meerbloemhof Zoetermeer.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
Ontdek hier de mogelijkheden van urnengraven en asbestemmingen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen