Glazen urnengrafmonument met roze vlinder voor Fem

Geplaatst op Begraafplaats en Crematorium Eikelenburg in Rijswijk

Roze, helder en vrolijk. Een zwevende en speelse roze vlinder met sierlijke witte lijnen en naam voor Fem.

Uitgesneden glazen vlinder voor een meisje
het urnengrafmonument bestaat voornamelijk uit een van kristal plus glas gesneden en geslepen vlinder. De sierlijke lijnen, de naam en de data zijn diep gezandstraald en wit gebrandschilderd. Door het gebruik van kristal plus glas ontstaat er een heldere frisse uitstraling. De roze kleur in dit glazen urnengraf ontstaat door de roze gecoate dibond achterplaat.

Witte glazen omranding
Om het urnengrafmonument voor het meisje hebben wij een glazen omranding wit geëmailleerd glas geplaatst. Het gehele urnengraf is opgevuld met roze bergkristal.

Rvs in combinatie met glas
De glazen vlinder is gemonteerd op een door Bosch glaskunst vervaardigde steun van roestvast staal (rvs). Deze steun zorgt voor een ruimte tussen de roze achterplaat en het glas waardoor een zwevend effect ontstaat. Linksvoor is een vaas van rvs geplaatst. Om deze vaas qua kleur goed te combineren bij de roze achterplaat is de vaas geheel roze gecoat.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen kindergraf op de Begraafplaats en Crematorium Eikelenburg in Rijswijk.

Kindergrafmonumenten meisje

Meehelpen?
Wij maken alle grafmonumenten op maat, indien gewenst in samenwerking met de klant. Hierdoor stellen wij iedereen in de gelegenheid zelf delen voor het grafmonument te maken of te organiseren. Het zelf bedenken en maken van onderdelen of persoonlijke herinneringen toevoegen kan helpen bij de verwerking van een dierbaar verlies.

Ik wil meehelpen

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Voorbeelden van grafmonumenten en grafstenen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen