Glazen urnengrafmonument met omranding van natuursteen

Oosterbegraafplaats in Alphen aan den Rijn

Strak, modern en persoonlijk. Een combinatie van glas en natuursteen met uitzicht over de weilanden waar Tom op uitkeek vanuit zijn woning geeft dit urnengrafmonument een bijzonder rustgevend effect.

Twee glazen plaquettes
Dit urnengrafmonument bestaat uit twee staande glazen plaquettes van floatglas. Het glas is transparant waardoor de in contour gezandstraalde en wit gebrandschilderde vogel in de linker bovenhoek en de gebrandschilderde naam en data duidelijk contrasteren.

Uitzicht over weilanden
Tom had vanuit zijn woning vrij uitzicht over een prachtig polderlandschap. Met een combinatie van zandstralen in mattinten en brandschilderen is het uitzicht waar hij van genoot aangbracht op de achterste plaquette. De groene heg achter de plaquette zorgt ervoor dat transparante delen groen kleuren. De horizonlijn is gebrandschilderd in groentinten. Dit zorgt voor een bijzonder realischtisch effect.

Omranding van natuursteen
Het urnengrafmonument is geheel omrand door zwart gezoet graniet. De opvulling bestaat aan de binnenkant en bij drie zijden aan de buitenkant van de natuurstenen binten en opgevuld met blauwgrijs Azul grind. Het urnengraf is geplaatst op een betonnen fundering in een gesloten constructie.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument voor Tom na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Oosterbegraafplaats in Alphen aan den Rijn.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
 

Grafmonumenten en grafstenen

voorbeelden en inspiratie

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen