Glazen urnengraf met gestraalde bruidsbloem voor José

Geplaatst op Begraafplaats en Crematorium Eikelenburg in Rijswijk

Natuurlijk en persoonlijk. Glazen lessenaar met de gestraalde Stephanotis bruidsbloem en mooie tekst voor José op een achtergrond van houten planken.

Glazen lessenaar met bruidsbloem
Dit urnengraf is voorzien van een glazen lessenaar die geplaatst op een betonnen fundering, ook weer in de vorm van een lessenaar. De tekst 'Omdat er liefde is, bestaat er geen voorbij' is net als de naam en datum eerst diep mat gezandstraald en vervolgens wit gebrandschilderd. De Stephanotis bruidsbloem in de rechter bovenhoek is door onze kunstenaar in verschillende diepten gezandstraald waardoor er fraaie schaduwtinten worden gecreëerd.

Achterplaat met houtstructuur
De glazen plaquette is op afstandhouders van roestvast staal gemonteerd op een achterplaat van dibond. Op de achterplaat is een fotoprint van houten planken aangebracht. Omdat de houtstructuur duidelijk zichtbaar is, gaat het urnengraf mooi op in de natuurlijke groene omgeving. Elke gewenste foto is hierbij mogelijk, zodat er altijd een uniek en persoonlijk monument ontstaat. 

Ruimte voor accessoires
Rondom het urnengrafmonument is er altijd ruimte voor het neerzetten van persoonlijke accessoires bloemen, knuffels, kaarsen en vaste planten. Bosch Glaskunst ontwerpt ook vazen en graflantaarns van roestvast staal op maat die in elke kleur kunnen worden gespoten. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op  Begraafplaats en Crematorium Eikelenburg in Rijswijk.

Meehelpen?
Wij maken alle grafmonumenten op maat, indien gewenst in samenwerking met de klant. Hierdoor stellen wij iedereen in de gelegenheid zelf delen voor het grafmonument te maken of te organiseren. Het zelf bedenken en maken van onderdelen of persoonlijke herinneringen toevoegen kan helpen bij de verwerking van een dierbaar verlies.

Ik wil meehelpen

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Voorbeelden van grafmonumenten en grafstenen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen